• schuimparty Hepapolos kermis Heel

  • EHBO bij evenementen

  • Eerste Hulp Bij Ongelukken

  • EHBO bij evenementen

  • Geslaagden jeugd EHBO-B 2018

  • EHBO cursus

  • Jozefrun 2017

  • Schuttersfeest Thorn 2016

Copyright 2021 - EHBO Heel

Herhalingslessen 2020 - 2021

***** Alle herhalingslessen en jaarvergadering zijn geannuleerd en worden opnieuw ingepland in het najaar 2021, mits de situatie dit toelaat! *****

Nadat we in maart zijn moeten stoppen met de herhalingslessen en cursussen, proberen we nu de draad weer op te pakken in het nieuwe normaal. Aangezien we rekening moeten houden met de 1,5 afstand is zaal 2 van Cultureel Centrum Don Bosco  (CC DB) niet toereikend en zullen de meeste herhalingslessen in zaal 1 gegeven gaan worden. Omdat er een maximaal aantal personen toegelaten worden is vanaf nu ook inschrijven voor alle herhalingslessen verplicht. EHBO Heel volgt de richtlijnen van he RIVM.  

Lees meer: Herhalingslessen 2020 - 2021

EHBO Examen 18-6-19

Dinsdag 18 juni 2019 18:00 uur was het dan zo ver, examen EHBO. Vanwege 3 deelnemers onder de 16 jaar werd er vroeg gestart met het examen. De jonge deelnemers hebben na de EHBO opleiding op de basisschool aansluitend de EHBO B cursus gedaan.

Lees meer: EHBO Examen 18-6-19

Josephrun 2019


De Josephrun is de jaarlijkse motortoertocht bij stichting Daelzicht in Heel. Tientallen vrijwillige motrorrijders (met zijspan) of tryke bezorgen de clienten van Daalzicht een geweldige dag waar lang naar uitgekeken wordt.

Op vrijdagavond 28 juni kwamen de eerste motorrijders aan op het terrein van Daelzicht. Er werd een mini camping ingericht waar de motorrijders konden overnachten. Voor eten, drinken en een gezellig muziekje werd gezorgd.

Lees meer: Josephrun 2019

Jeugd EHBO 2019

Op 22 februari werd het jeugd EHBO A examen op basisschool de Sleije afgenomen. Alle kandidaten slaagden voor dit examen.

Direct daarna werd gestart met de vervolg opleiding "jeugd EHBO B". Op 17 april werd het examen afgenomen door Hans van der Meer. Alle 5 de cursisten slaagden voor het jeugd EHBO B examen. 

Lees meer: Jeugd EHBO 2019

Op dit moment werken wij aan een nieuwe planning om weer te starten met cursussen en herhalingslessen.
f t g m