• schuimparty Hepapolos kermis Heel

  • EHBO bij evenementen

  • Eerste Hulp Bij Ongelukken

  • EHBO bij evenementen

  • Geslaagden jeugd EHBO-B 2018

  • EHBO cursus

  • Jozefrun 2017

  • Schuttersfeest Thorn 2016

Copyright 2019 - EHBO Heel

Rabo ClubSupport

 

EHBO Heel doet mee aan de Rabo Clubsupport, voorheen was dit de Rabo Clubkas campagne.

EHBO-vereniging Heel is een grote, actieve vereniging van 230 leden, die zich inzet voor de veiligheid van de inwoners van de gemeente Maasgouw. Jaarlijks verzorgen wij de EHBO-posten bij een groot aantal evenementen. Daarnaast verzorgen we cursussen EHBO, Reanimatie & AED aan zowel volwassenen als jeugdigen.

Lees meer: Rabo ClubSupport

Josephrun 2019


De Josephrun is de jaarlijkse motortoertocht bij stichting Daelzicht in Heel. Tientallen vrijwillige motrorrijders (met zijspan) of tryke bezorgen de clienten van Daalzicht een geweldige dag waar lang naar uitgekeken wordt.

Op vrijdagavond 28 juni kwamen de eerste motorrijders aan op het terrein van Daelzicht. Er werd een mini camping ingericht waar de motorrijders konden overnachten. Voor eten, drinken en een gezellig muziekje werd gezorgd.

Lees meer: Josephrun 2019

Jeugd EHBO 2019

Op 22 februari werd het jeugd EHBO A examen op basisschool de Sleije afgenomen. Alle kandidaten slaagden voor dit examen.

Direct daarna werd gestart met de vervolg opleiding "jeugd EHBO B". Op 17 april werd het examen afgenomen door Hans van der Meer. Alle 5 de cursisten slaagden voor het jeugd EHBO B examen. 

Lees meer: Jeugd EHBO 2019

EHBO Examen 18-6-19

Dinsdag 18 juni 2019 18:00 uur was het dan zo ver, examen EHBO. Vanwege 3 deelnemers onder de 16 jaar werd er vroeg gestart met het examen. De jonge deelnemers hebben na de EHBO opleiding op de basisschool aansluitend de EHBO B cursus gedaan.

Lees meer: EHBO Examen 18-6-19

Griep of koolmonoxide vergiftiging?

Wie een CO-vergiftiging oploopt heeft last van misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en een versnelde hartslag, symptomen waar ook een grieppati├źnt aan lijdt. Omdat de vergiftigingen bovendien vaak in de winterperiode plaatsvinden als de kachel brandt, is een foute diagnose snel gesteld.

Lees meer: Griep of koolmonoxide vergiftiging?

f t g m